Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - آیین اختتامیه بیستمین جشنواره استانی قصه گویی یزد شامگاه دوشنبه در مراسمی با حضور معاون استاندار یزد، مدیرکل امور بانوان و مدیرکل کتابخانه‌های یزد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و رئیس شورای شهر یزد برگزار شد.

به گزارش قدس خبرنگارآنلاین، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در این مراسم با تبریک هفته و روز جهانی کودک اظهارداشت : ۱۶۰ قصه گو در جشنواره استانی قصه‌گویی یزد، حضور دارند و جشنواره منطقه‌ای قصه‌گویی به میزبانی یزد از برگزارخواهد شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسعلی دانافر افزود: امسال کانون با همکاری دستگاه‌های متولی امور کودکان برنامه‌هایی برای بزرگداشت این هفته در نظر گرفته و از مهمترین این برنامه‌ها جشنواره قصه‌گویی است و امسال سال خوب و متفاوتی نسبت به سال‌های گذشته بود و برنامه‌های متنوع و ارزشمندی در ارتباط با بزرگداشت مقام کودک انجام شد.

وی تصریح کرد: در این جشنواره ۱۶۰ قصه‌گو در بخش‌های مختلف شرکت کردند که در مرحله اول ارزیابی، ۷۴ نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند و این افراد به مدت سه روز اقدام به قصه‌گویی در برابر کودکان کردند و با نظر هیئت داوران مرحله استانی جشنواره، برترین ها انتخاب و برای حضور در مسابقات کشوری معرفی می شوند.

وی خاطر نشان ساخت: اگر می‌خواهیم جامعه‌ای داشته باشیم که صلح و گفتگو در آن وجود داشته باشد باید از ابزار قصه‌گویی استفاده کنیم زیرا اگر از دوران کودکی از شیوه‌های خوب و اثربخش برای آموزش استفاده شود، آموخته‌ها با گوشت و خون کودکان ما عجین خواهد شد و آثار مطلوبی در جامعه بر جای خواهد گذاشت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد تصریح کرد: کودکان با قصه‌گویی به رشد کامل و همه جانبه شخصیتی خواهند رسید و قصه گویی در واقع از رشد تک‌بعدی فرزندان ما جلوگیری خواهد کرد.

دانافربه میزبانی استان یزد برای برگزاری جشنواره منطقه‌ای اشاره کرد و افزود: قصه و قصه‌گویی به عنوان یکی از باارزشترین فعالیت های فرهنگی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مورد توجه قرار می گیرد و یکی از دلایل اصلی در ارتباط با اهمیت قصه‌گویی این است که قصه‌گویی ابزاری بسیار مهم برای کار با بچه‌ها است و استفاده از این ابزار تاثیر بسیار خاصی بر روی تربیت فرزند دارد.

قصه‌گویی در تربیت کودکان موثر است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد نیز در این مراسم با تاکید بر نقش قصه‌گویی در تربیت کودکان، گفت: ارزش‌های دینی به وسیله قصه‌گویی به کودکان منتقل شود و جشنواره قصه‌گویی یکی از برنامه‌های بسیار خوبی است که می‌تواند در راستای پرورش کودکان ایران موثر باشد.

محمدعلی طالبی عصر افزود: یکی از جنبه‌های اهمیت قصه این است که بازتاب دهنده فرهنگ و تمدن ایرانی است، فرهنگی که از یک سو با باورهای دینی و اعتقادی و مذهبی ما متکی است و از طرف دیگر از ظرفیت غنی در نقاط مخلتف ایران است مورد توجه بوده و از سوی دیگر از آنجا که نگاه ما به آینده را تبیین می کند، حائز اهمیت است.

معاون استاندار ادامه داد: قصه حرکت دهنده است و می تواند باورهای دینی را تقویت کند که بسیار نیازمند آن هستیم و از سوی دیگر قصه با ایجاد انگیزه، بسیاری از باورها را در فرزندان ما تقویت می کند و قصه نقش انسجام بخشی در کشوری نظیر ایران که چند قومیتی را ایفا می کند زیرا همه قصه ها، زبان مشترک ما هستند و قصه در واقع می تواند پل ارتباطی میان فرهنگ‌های متفاوت باشد.

طالبی بر ضرورت ترویج باورهای دینی در بین کودکان تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: قصه علاوه بر اینکه این کار را به خوبی انجام می‌دهد، می‌تواند باورهایی در کودکان ایجاد کند که به اتکای این باورها، در آینده افرادی موفق برای جامعه باشند.

معاون استاندار افزود: این که همه کودکان در نقاط مختلف ایران قصه‌های واحدی را می‌شنوند و می‌گویند، نشان دهنده غنا و ظرفیت بسیار زیاد فرهنگی است که در ایران وجود دارد و قصه پل ارتباطی با دیگر فرهنگ‌ها است و قصه‌های قصه‌پردازان بزرگی از ایران به زبان‌های مختلف ترجمه شده و در اختیار افراد از سایر ملیت‌ها قرار گرفته و این موضوع نشان دهنده ظرفیت قصه در برابر انتقال ارزش‌ها به جهانیان است.

در بیستمین جشنواره استانی قصه گویی یزد و در بخش پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، هیئت داوران جشنواه «نعیمه جدی» را به عنوان تنها برنده این بخش با قصه «الم بلم بو» مورد تجلیل قرار دادند.

هدیه بخش نوجوان این جشنواره به «سجاد اسماعیلی» با قصه «زبان حیوانات» و «ساجده قاسمی »با قصه «گنج بد بو» رسید و این دو قصه گوی نوجوان یزدی هدایای خود را از دست مسئولان حاضر دریافت کردند.

«نعیمه بیدمشکی» قصه گوی قصه «انتظار شیرین» به عنوان تنهای برگزیده بخش رضوی این جشنواره مورد تجلیل قرار گرفت و علاوه بر این وی اقدام به اجرای قصه زیبای خود کرد.

«هانیه زارع» از مدرسه رشد با قصه «وزیر شیر» به عنوان برگزیده فراگیر مورد تجلیل قرار گرفت، این بخش دو سال است که به جشنواره در استان یزد افزوده شده است.

در این جشنواره همچنین در بخش مربیان و آزاد «محترم جرهئی» با قصه «گوساله لجباز»، مصطفی حدادی با قصه «حمال رمال»، «فرزانه قاسمی» با قصه «بز اخفش»، «فریبا قیومی زاده» با قصه «خروس و گردو دزد»، «محمدعلی مومنی زاده» به عنوان نفرات برتر از سوی هیئت داوران معرفی شدند و به عنوان ۵ نفر برتر به مسابقات منطقه ای راه یافتند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۸۶۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم مصلحی در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: این جشنواره از قدیمی ترین جشنواره های فناوری در کشور است و نقش مهمی در توسعه واژگان و ادبیات دانش بنیان و فن آفرینی در فرهنگ عمومی و دانشگاهی داشته است.

وی هدف اصلی این جشنواره را معرفی شرکت های دانش بنیان موفق به سرمایه گذران دانست که  در راستای اثر گذاری بیشتر اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور دنیال می شود. 

بخش تامین مالی

معمولا مردم و شرکت های بزرگ از سرمایه گزاری در شرکت های دانش بنیان که فعالیت آنها مورد داوری و ارزیابی قرار گرفته استقبال می کنند و در کمترین زمان سرمایه شرکت ها با مشارکت مردم تامین می شود و نیاز به گرفتن تسهیلات پیدا نمی کنند و در این دوره جشنواره ده طرح مهم اعلام فراخوان می شود.

وی افزود: در سال گذشته صندوق پژوهش شرکت فولاد مبارکه 1000 میلیارد تومان در تامین مالی شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری کرد و امسال 2000 میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته است.

معرفی بخش های هجدهمین جشنواره

بخش طراحان کسب و کار

رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: بخش صاحبان کسب و کار یکی از بخش های این جشنواره است و شرکت هایی می توانند در آن شرکت کنند که اختراع و محصول خودرا تا سطح سه آمادگی تجاری سازی پیش برده و نمونه اولیه محصول را تولید کرده باشند. 9 طرح به مرحله نهایی این بخش راه یافته اند و سه طرح به عنوان برگزیده معرفی می شود.

مصلحی اضافه کرد: شرط ورود به نظام داوری در بخش طراحان کسب و کار شامل شاخص‌هایی چون فنی، قابلیت تجاری‌سازی، و آمادگی برای جذب حمایت از سرمایه‌گذار است.

بخش فن آفرینی و تجاری سازی فناوری

رئیس جشنواره شیخ بهایی گفت: هدف این بخش توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و صنعت ساز است؛ از این رو شرکت‌هایی می‌توانند در این بخش شرکت کنند که حائز  شرط نوآوری و فناوری در تولید محصول، تولید محصول و تجاری‌سازی بوده و حداقل ۵۱ درصد سهام شرکت‌ها متعلق به بخش خصوصی باشد.

وی ادامه داد: به منظور برقراری عدالت بین شرکت کنندگان، داوری‌ها در دو بخش شرکت‌های نوپا و رشد یافته به صورت مجزا انجام می‌شود. شرکت‌های نوپا شرکت‌هایی هستند که مدت عرضه محصولات به بازار ۳ سال کمتر است و شرکت‌های رشد یافته شرکت‌هایی هستند که بیش از ۳ سال محصول عرضه شده به بازار دارند. در مجموع 16 طرح به مرحله نهایی این بخش راه یافته اند.

 

مصلحی افزود: همچنین به منظور گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر محمود شیخ زین‌الدین، معاون فقید نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی ریاست‌جمهوری جایزه فناوری صنعت‌ساز به برترین طرح‌های فناورانه‌ای که به مرحله تولید انبوه رسیده و بر اساس آن خط تولید یا کارخانه ایجاد شده است، اعطا می‌شود.

بخش های جانبی جشنواره

نشست های تخصصی و کارگاه آموزشی 

رئیس جشنواره هجدهم ، نشست‌های تخصصی را از دیگر برنامه‌های جنبی این رویداد عنوان کرد و گفت: در این بخش متخصصان و صاحبنظران به بحث و  تبادل  نظر می پردازند و کارگاههای آموزشی برای مدیران شرکت های دانش بنیان ، مدیران و کارشناسان پارک های علم و فناوری و سایر علاقمندان برگزار می شود.

وی افزود: نمایشگاه یکی دیگر از بخش‌های این رویداد است و در آن فناوری‌های نوظهور و آینده‌نگر، فناوری‌های صنعت ساز، رفع نیاز صنعت در دوران تحریم، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، محیط زیست، آلودگی هوا، آب و انرژی و نیازهای صنعت دارویی و مهندسی پزشکی ارائه می‌شود.

بخش فرصتهای سرمایه گذاری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی

رئیس جشنواره شیخ بهایی  در توضیح این بخش گفت: این بخش به عنوان یک برنامه پویا و دائمی مذاکرات بین دو بازیگر مهم این عرصه یعنی سرمایه گذاران فعال و طراحان کسب و کار و فن آفرینان علاقه مند به جذب سرمایه و توسعه بازار را تا حصول نتیجه دنبال خواهد نمود و نتایج مذاکرات در زمان برگزاری جشنواره هجدهم اعلام خواهد شد.

 در این رویکرد ضمن ایجاد شرایط لازم برای ارائه حرفه ای و استاندارد طرح های منتخب به سرمایه گذاران و حامیان عرصه فن آفرینی فرآیند سرمایه گذاری با برگزاری مذاکرات دوجانبه (B2B) طراح و سرمایه گذار تسهیل خواهد شد.

از ویژگیهای بارز این بخش میتوان به موارد ذیل اشاره کرد

-۱ آموزش و مشاوره لازم جهت ساماندهی هرچه بهتر و مناسبتر مذاکرات سرمایه گذاری

۲ کارشناسی طرحهای قابل سرمایه گذاری

-۳- حضور سرمایه گذاران و بازرگانان مختلف داخلی و خارجی

۴- ارائه کارگاه ها و نشستهای تخصصی انتقال تجربه توسط فناوران و شرکتهای موفق داخل و خارج از کشور

۵- حضور مدیران و کارشناسان کلیدی سازمانها و مراکز مهم کشور

در این بخش با برگزاری برنامه های متنوع فناوران شناسایی شده حاضر در جشنواره در زمینه های تخصصی جهت سرمایه گذاری مستقیم از طریق تبادل سهام و سرمایه و دیگر روشها به سرمایه گذاران کارآفرین فعال کشور یا سکوهای تأمین مالی جمعی معرفی خواهند شد. بدین منظور فرصتهای سرمایه گذاری ابتدا با کمک سازمانهای تخصصی همکار جشنواره ارزیابی و سپس به جامعه سرمایه گذاران معرفی می.شوند فرصتهای سرمایه گذاری میتوانند شامل یک یا برخی  از حالتهای ایده ای نو برای ایجاد یک بنگاه اقتصادی دانش بنیان ،جدید طرح توسعه ای شرکتهای موجود و ارتقاء سطح فعالیتهای دانش بنیان این شرکتها فرصتهای تجاری و بازرگانی در حوزه تجارت محصولات دانش بنیان و سایر باشند.

بخش غیر مسابقه ای فرصتهای سرمایه گذاری شامل برنامه های مدون منسجم و پویایی به شرح زیر خواهد بود:

 ۱ - شناسایی و جذب سرمایه گذاران و سرمایه پذیران واقعی

۲- توانمند سازی سرمایه پذیران

انجام مذاکرات دوجانبه سرمایه گذار-سرمایه پذیر در رویداد پل» سرمایه گذاری جشنواره

-۴- شناسایی و معرفی جهت تأمین مالی جمعی طرح های فناورانه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره دست سازه‌های آبی با معرفی آثار برتر پایان یافت
  • معرفی نفرات راه‌‌یافته به نیمه‌‌نهایی اسکواش گرگان‌جونیور
  • خالکوبی فدریکو دی مارکو به مناسبت بیستمین قهرمانی اینتر در سری آ / عکس
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • خلاصه بازی سپاهان 1-1 استقلال خوزستان (لیگ برتر ایران - 1402/03)
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • امروز با سعدی: چه جرم رفت که با ما سخن نمی‌گویی